Zakelijk
Portret
Thematisch

Uw zakelijke uitstraling verbeeld in hoge kwaliteit fotografie. Van CEO tot de postkamer, 31pictures is gespecialiseerd in het in beeld brengen van alle aspecten van het bedrijf.

Een zakenlijk portret voor uw magazine of brochure, of de medewerkers voor de Linkedin pagina? 31pictures maakt het bij u op locatie. Met de werkvloer in beeld of in de mobiele studio.

Beeld van actuele thema's, terugkerende gebeurtenissen en uw specifieke concept. 31pictures heeft het en 31pictures maakt het. En het wordt gemaakt volgens uw richtlijnen huisstijl.

Nederlands
Voor wie?
Over

Op zoek naar Nederlandse of Amsterdamse fotografie? Vraag een Amsterdamse fotograaf. Bespaar de tijd van eigen research, 31pictures heeft een korte lijn naar plaatselijk nieuws, en typisch Nederlandse onderwerpen.

31pictures heeft een uitgebreide ervaring met klanten in de overheids-, educatieve en gezondheids sector. 31pictures werkt direct met de klant, via communicatie- en marketingbureaus en voor onafhankelijke uitgevers.

31pictures werkt door heel Nederland en is gespecialiseerd in zakelijke, redactionele fotografie en portretten. 31pictures werkt graag in opdracht voor uitgevers en bedrijven, uit de buurt of uit het buitenland.

Benieuwd wat 31pictures voor u kan doen? Neem contact op voor een afspraak:

telefoon: +31 20 717 3456
email: production@31pictures.nl